Aanbieding

duitse_herder

Duitse herder

© Lesly Juarez / Unsplash.com

Duitse herder ontwaakt uit narcose en is ervan overtuigd dat zijn vriend dood is. Zijn reactie breekt je hart

Door Kaami Kanje

Online sinds

De liefde tussen dieren kan eeuwig duren. En zelfs de grenzen van de dood overstijgen. Zoals in dit geval.

De Duitse herder en zijn maatje raakten in gevecht met een stekelvarken. Na dit avontuur was onmiddellijke veterinaire hulp nodig, inclusief een volledige diagnose. Uit de lichamen van de honden moesten namelijk veel stekels worden verwijderd, wat niet mogelijk was bij een bewuste en wakkere hond.

De ingreep werd uitgevoerd, maar toen de Duitse herder uit de narcose ontwaakte, begon de drama.

Wat hebben jullie met mijn vriend gedaan?

De reactie van de hond breekt je hart. Hij gaat naast zijn vriend liggen en begint te huilen. Hij huilt hartverscheurend en laat zich niet verplaatsen, hoewel hij zelf nog zo zwak is dat hij niet op zijn poten kan staan.

Het lijkt alsof hij ervan overtuigd is dat zijn vriend dood is en begint te rouwen om hem.

Wat is er echt gebeurd?

De opname veroorzaakte veel reacties van gebruikers. Sommigen vroegen zich af of het mogelijk is om honden uit de kliniek te ontslaan terwijl ze nog niet volledig bij bewustzijn zijn.

Een gebruiker met de naam catchshast, die beweert dierenarts te zijn, legt uit dat de ingreep waarschijnlijk werd uitgevoerd met ketamine, wat hallucinaties kan veroorzaken. Dit zou de heftige reactie van de Duitse herder verklaren.

Dit wordt bevestigd door enkele andere gebruikers, wier honden zich na het ontwaken uit narcose op dezelfde manier gedroegen.

We weten eigenlijk niet of de reactie van de hond iets te maken heeft met zijn maatje, maar het is zeker dat deze twee honden erg aan elkaar gehecht zijn. We hopen dat ze niet snel opnieuw een ontmoeting met een stekelvarken zullen hebben.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen