Aanbieding

Teef Zipper
© Huntsville Animal Services / onmillionarticle.com

Mishandelde hond heeft een buitengewone glimlach: hij is gewoonweg prachtig

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wanneer ze de achtjarige teef "Zipper" zien, weten ze allemaal meteen in het asiel: deze prachtige viervoeter is echt iets bijzonders.

De bruine teef heeft waarschijnlijk lange tijd op straat moeten leven als zwerfhond. En ze heeft zeker al meerdere keren puppy's gehad. Dat zijn de feiten over de acht jaar oude hond genaamd Zipper. Maar ondanks haar harde leven is ze werkelijk betoverend.

Niet alleen in het dierenasiel van Huntsville Animal Services zijn ze allemaal gefascineerd door Zippers ongewone glimlach. Wie haar ziet, voelt zich gewoon tot haar aangetrokken!

Het bijzondere glimlachen van Zipper

Niemand weet wat er met de hond is gebeurd. Misschien is ze ooit achtergelaten omdat mensen haar niet meer wilden. Het enige feit is dat ze ondanks de moeilijke tijden op straat haar vriendelijkheid en liefde voor mensen niet heeft verloren.

 

 

Zippers kaak is misvormd, wat aanvankelijk tot grote bezorgdheid leidde bij iedereen in het asiel. Maar ze komt er prima mee uit de voeten. Ze kan probleemloos eten. Zodra dat duidelijk is, kunnen de vrijwilligers opgelucht ademhalen en worden ze verliefd op de unieke glimlach van de hond..

Ze wordt van de ene op de andere dag beroemd!

Haar onderkaak steekt uit en haar tanden staan te ver uit elkaar. Maar de hartverwarmende gezichtsuitdrukking van deze vriendelijke viervoeter weerspiegelt perfect haar uniek vriendelijke aard.

In 2018 kunnen dierenbeschermers iets buitengewoons melden: Dankzij haar glimlach is Zipper daadwerkelijk viraal gegaan. Laten we hopen dat dit ook heeft geleid tot het vinden van de juiste persoon bij wie ze haar oude dag mag doorbrengen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen