Aanbieding

De spullen neergelegd voor het Ara asiel in Frankrijk

Spullen zijn neergelegd voor het Ara asiel in Frankrijk

© Ara in Evry / Facebook

Ze vinden een Action plastic tas voor een dierenasiel, wat erin zit is verontrustend

Door Kaami Kanje

Online sinds

Toen de medewerkers van dit asiel 's ochtends aankwamen, werden ze geconfronteerd met een bijzonder teleurstellende verrassing.

Op de ochtend van woensdag 15 mei 2024 begonnen de medewerkers van het Ara asiel hun dag op een zeer onplezierige manier.

Voor het asiel lagen lukraak spullen voor katten neergezet. Een zak kattenbrokjes, een voerbakje en een grote plastic tas van de Action. Hoewel men misschien heel even dacht dat het een materiële donatie was om de dieren in het asiel te helpen, was dit niet het geval: toen ze in de plastic tas keken, waren ze verbijsterd.

Een kat onderaan in de tas

Maar onderaan in de plastic tas, laat een gestreepte kat een oog zien. Waarschijnlijk getraumatiseerd door deze ervaring, probeerde het arme dier niet eens te ontsnappen, wat het Ara asiel in staat stelde hem zeer snel in veiligheid te brengen.

Als je goed op de onderstaande foto kijkt, zie je de kat in de tas zitten. Erg schokkend!

Maar zat hij alleen in die tas? Dat is vandaag de vraag die de medewerkers achtervolgt die deze verschrikkelijke ontdekking hebben gedaan.

Het katje, genaamd Câlinou, herstelt langzaam van zijn emoties, en het asiel heeft hem beloofd om hem binnenkort een echte familie te vinden die het waard is. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen