Aanbieding

Baby, de witte kat die uit het asiel is gekomen

Deze witte kat kon niet omgaan met het asiel

© Exploits Valley SPCA Adoptables / Facebook

Familie neemt een getraumatiseerd kat op en helpt hem een familie te vinden: hij transformeert voor hun ogen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze kat was getraumatiseerd door het leven in het asiel en slaagde er niet in de aandacht van potentiële adoptanten te trekken.

Baby is een klein wit katje van ongeveer één jaar oud dat niet kon wennen aan het leven in het asiel.

Bij het Canadese asiel Exploits Valley SPCA kon ze niet omgaan met andere katten en het leven in de gemeenschap. Ze bracht het merendeel van haar tijd door verstopt in een transportkooi.

Een vrijwilliger van de vereniging hoorde van haar situatie en besloot haar tijdelijk onderdak te bieden, zodat het katje wat ademruimte kon krijgen.

Het poesje verandert

Eenmaal aangekomen bij haar opvanggezin, voelde Baby zich snel op haar gemak. Nadat ze de plek had verkend, verspilde ze geen tijd en toonde ze een erg aanhankelijk karakter, waardoor het hart van haar tijdelijke moeder smolt.

Baby is dol op knuffels en kruipt graag in de armen van Jennifer, haar opvanggezin, en lijkt eindelijk te kunnen leven zoals ze wil.

Speels en schattig, heeft de jonge kat uiteindelijk alle kwaliteiten om een gouden gezin te vinden. Maar Jennifer moet binnenkort op reis, en de kat is nog steeds niet geadopteerd, ondanks de aantrekkelijke nieuwe informatie die aan haar profiel is toegevoegd.

Op de dag voor het vertrek had Baby nog steeds geen enkel verzoek van potentiële adoptanten ontvangen. Jennifer was gebroken van verdriet om de jonge kat terug te moeten sturen naar het asiel, dus bleef ze zoeken naar haar toekomstige familie. En ze heeft haar missie volbracht!

Vandaag is Baby geadopteerd door een liefdevol gezin dat haar een droomleven kan bieden als enige kat in huis.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen