Aanbieding

De mattendief
© Twitter - St_Hill

Elke nacht steelt iemand de deurmat: je zult niet geloven wie de dief is! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hij was het beu om voortdurend nieuwe matten te kopen, dus installeerde hij een verborgen camera voor zijn deur.

Senthil Nathan moest een zeer ongebruikelijke dief onder ogen zien. Al geruime tijd verdween er regelmatig een mat voor zijn voordeur. Het probleem werd opgelost met behulp van een verborgen camera.

De mattendief

De man vroeg zich af wie er een gewone mat zou willen stelen. Senthil woont op de begane grond, dus er waren veel potentiële daders. Hij raakte geïrriteerd door de hele situatie, dus besloot hij de zaak eens en voor altijd op te lossen.

Hij installeerde een camera en de volgende ochtend ontdekte Senthil dat de mat opnieuw verdwenen was. Toen hij met zijn vrouw de opgenomen beelden van de verborgen camera bekeek, ontdekte hij eindelijk de identiteit van de dader!

Bekend in de hele buurt

De mattenliefhebber bleek een bekende hond uit de buurt te zijn. De viervoeter staat bekend om zijn liefde voor nachtelijke wandelingen en het verzamelen van lekkernijen bij de buren. De hond trok de mat eruit en sleepte deze de straat op om er comfortabel op te slapen gedurende de nacht.

Toen Senthil en zijn vrouw ontdekten wie de dief was, barstten ze in lachen uit.

De man, vermaakt door het hele gebeuren, legt nu de mat voor de poort. Op deze manier hoeft de hond zich niet meer te vermoeien met het slepen van zijn buit door het hek.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen