Aanbieding

Screenshot TikTok-video van de hond

Deze hond heeft een hele bijzondere manier om gedag te zeggen!

© pawms_huntsville / TikTok

Labrador hond zegt "hallo" op de meest schattige manier: video is meer dan 75 miljoen keer bekeken

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wanneer deze hond mensen ziet, toont hij duidelijk zijn emoties.

Maggie is een zandkleurige Labrador die net een kleine beroemdheid is geworden. Als gast in het Pawms Pet Resort in Alabama (Verenigde Staten) tijdens de vakantie van haar verzorgers, lijkt ze erg blij te zijn om tijd door te brengen met de hondenoppassers van het resort, en ze verbergt haar emoties niet!

In een video die meer dan 75 miljoen weergaven heeft verzameld, wordt de hond gefilmd in haar privékamer, en zodra ze iemand in de verte ziet, kan ze haar grote vreugde niet bedwingen, wat haar de schattigste reactie bezorgt.

Een enorme glimlach

In haar hok zit de hond braaf achter het raam wanneer ze een mens ziet naderen. Zonder aarzelen kwispelt ze, knijpt haar ogen samen en toont een onweerstaanbare glimlach. 

Met meer dan 56.000 reacties onder de video is Maggie een echte ster geworden! Veel internetgebruikers dachten trouwens dat deze schattige hond in een asiel zat en beschikbaar was voor adoptie, en ze waren bereid om meteen de auto te pakken om haar op te halen!

Maar Maggie heeft verzorgers, en die zijn vast en zeker heel blij om video's te ontvangen van hun hond die volop geniet in haar verblijf. In andere video's is Maggie te zien in het ontspanningspark, en kijkers vragen regelmatig om meer beelden van deze grappige Labrador. Sommige mensen beweren dat de hond juist gestresst lijkt in het asiel en vinden het zielig voor de hond. We hebben nog een video gevonden van Maggie in het buitenverblijf waar ze zich op haar gemak lijkt te voelen.

Hier een video van Maggie buiten:

@pawms_huntsville Replying to @dhjktfvuytfi @maggiethelab_smiles would like the address everyone doubting her smiles😊 #maggiethelab #maggiesmiles #pawmspetresort #pawmshuntsville #fyp #foryou ♬ original sound - pawms_huntsville
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen