Aanbieding

Newfoundlander

De hond vond het niet leuk om thuis te blijven.

© chewythenewfie TikTok

Newfoundlander merkt dat zijn familie zonder hem op vakantie gaat: zijn blik ontroert meer dan 5 miljoen mensen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Chewy, de Newfoundland, vond het niet leuk om te ontdekken dat de kinderen van het gezin op vakantie waren gegaan zonder hem.

Let op, de video die we gaan laten zien zal waarschijnlijk tranen veroorzaken. Op TikTok heeft de gebruiker "Chewythenewfie" de reactie van zijn Newfoundlander hond gedeeld toen hij begreep dat de kinderen van zijn familie op vakantie gingen zonder hem.

Een veelzeggende blik

Zoals Amy Savino aan Newsweek uitlegt, die met haar familie in North Carolina woont, kon Chewy zijn verdriet niet verbergen toen hij zag dat de koffers uit de kast werden gehaald.

Toen hij besefte dat hij niet in de auto zou stappen, ging de hond op de veranda liggen en wachtte op het vertrek van zijn familie. Zijn wanhopige blik spreekt boekdelen over zijn gemoedstoestand.

"Mijn kinderen zijn met hun grootouders voor een paar nachten naar Florida vertrokken. Chewy wist dat er iemand wegging zodra hij de koffers zag, maar toen de kinderen eenmaal weg waren, was zijn hart gebroken. Hij denkt dat het zijn kinderen zijn".

Kijk hier naar de verdrietige video:

@chewythenewfie

they left me too buddy its okay!

♬ Runaway - AURORA

Een boottochtje om hem te troosten

Gelukkig had zijn eigenaar vele activiteiten gepland om het vertrek van de kinderen te compenseren.

"Ik besloot hem mee te nemen op vakantie naar het strand om hem op te vrolijken, want hij houdt van boottochtjes en zwemmen."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen