Aanbieding

Corgihond met een gek gezicht

De reactie van de Corgi is onbetaalbaar

© Instagram @masswear_collection

Corgi wordt boos omdat zijn verzorger hem voor de gek houdt: zijn reactie is GEWELDIG (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze Corgi houdt er absoluut niet van om voor de gek te worden gehouden. En al helemaal niet als er met zijn eten wordt gespeeld! Zijn reactie is het beste wat je vandaag zult meemaken.

De overtuiging onder mensen dat het grappig is om honden voor de gek te houden is niet zo wijdverbreid. Men moet in gedachten houden dat honden zeer intelligente wezens zijn, en op een gegeven moment zullen ze je bedrog doorzien en ieder reageert daar anders op.

Een "chagrijnige" Corgi

De Welsh Corgi die de hoofdrol speelt in de video in dit artikel is daar een voorbeeld van. Zijn verzorger filmt hem terwijl hij hem een traktatie aanbiedt... maar er is geen traktatie! Met andere woorden, hij doet alsof hij eten van de tafel pakt en het aanbiedt, maar er is geen beloning.

De hond wordt keer op keer voor de gek gehouden...

De hond valt twee keer voor de truc, maar zoals het gezegde luidt, bij de derde keer heeft hij het door: hij gromt naar zijn verzorger.

Met zijn handeling lijkt hij te zeggen: "Stop met me te foppen en geef me gewoon een echte traktatie!"De onschuld van honden kent een grens, en de Corgi maakt dat duidelijk: speel niet met eten! Op de manier van Joey van Friends.

Met hoe dol honden zijn op eten, bijna altijd gericht op hun voedsel, hoe durft zijn baasje dat te doen! Als het aan deze harige vrienden lag, zouden ze de hele dag door eten, vooral traktaties!

Kijk hier naar de grappige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen