Aanbieding

Een glimlachende vrouw

Een verrassende ontwaking!

© socialmediaamy / TikTok

Een vakantieganger brengt de nacht door in een oude kerk: als ze ontwaakt, is ze niet langer alleen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Tijdens een reis naar Italië, gaat een Britse vrouw 's avonds alleen naar bed in een klooster. Als ze wakker wordt, ligt er iemand op haar!

Wanneer men de nacht doorbrengt in een 13e-eeuws klooster, verwacht men van alles, behalve dit. Amy, een studente, is op vakantie in Toscane wanneer ze beseft dat ze haar bed moet delen met een onverwachte gast.

Amy verblijft in het klooster van Sant'Agostino in San Gimignano. Maar eenzaamheid is niet aan de orde, want de Britse krijgt 's nachts bezoek van een geheime gast - en deze gaat gewoon op haar liggen.

Opeens ligt er iemand bij haar in bed!

Als Amy wakker wordt, voelt ze een warmte en begint ze in paniek te raken voordat ze beseft dat een schattige kat heeft besloten haar als bed te gebruiken. De zwart-witte poes wilde gewoon een comfortabele plek vinden om lekker warm te liggen.

Grappig en verrast besluit Amy om de hele scène te filmen en te delen op TikTok om iedereen over deze grappige ontmoeting te vertellen.

De kat Marco, de beste gastheer van de wereld

De kat Marco is inderdaad de goede ziel van het klooster Sant'Agostino, zoals Amy aan Newsweek uitlegt. Hij fungeert als gids, kantoorpersoneel en schroomt niet om op zijn eigen manier de gasten 's ochtends wakker te maken.

Tijdens haar verblijf in het klooster heeft Amy nog verschillende keren de kans gehad om grappige video's van Marco te delen met haarzelf en andere gasten op haar TikTok-profiel.

Een werkelijk voortreffelijke gast!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen