Aanbieding

Pitbullmix vast aan bankje
© 15/10 Foundation - Facebook

Vastgebonden aan een bankje en harteloos achtergelaten: Pitbull mix smeekt om redding

Door Kaami Kanje

Online sinds

Verlaten, van streek en vastgebonden aan een bankje in het park, hoopte een schattige Pitbullmix dat iemand hem zou komen redden en zijn ellende te beëindigen.

De reusachtige Pitbullmix, die later de naam Gordough kreeg, verkeerde in een erbarmelijke toestand toen reddingswerkers van de Austin Humane Society (AHS) hem vastgebonden aan een parkbank ontdekten.

Dringende zorg vereist

De arme hond was duidelijk ziek en had dringend zorg nodig toen hij werd gevonden. Maar ondanks de beproeving die hij had doorstaan, kwispelde Gordough opgewonden met zijn staart toen hij besefte dat de reddingswerkers er waren om hem te helpen.

Hij werd snel naar een lokaal dierenasiel gebracht, waar werd vastgesteld dat hij leed aan ernstige huid- en ooginfecties, die medicinale baden en behandeling vereisten.

In het asiel werd Gordough al snel een favoriet onder het personeel. Hij stond bekend als een lieve en zachte reus. Gordoughs geduldige houding won de harten van zijn redders.

Social mediaster

Met de hulp van de 15/10 Foundation, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het ondersteunen van medisch behoeftige asielhonden, kreeg Gordough de nodige medische zorg. Zijn verhaal ging viraal op sociale media, wat leidde tot een golf van steun.

Nadat hij een pleeggezin had gevonden waar hij zijn herstel kon voortzetten, charmeerde Gordough zijn pleegfamilie. Ze besloten al snel om hem tot een vast lid van hun huishouden te maken.

Een maand na zijn redding werd Gordough officieel geadopteerd en leeft hij nu een leven vol liefde en comfort. Ondanks zijn moeilijke verleden straalt de veerkrachtige geest van Gordough terwijl hij geniet van knuffels, speeltijd en de genegenheid van zijn nieuwe familie.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen