Aanbieding

Kat op schouder in de metro in Milaan

Oma met kat op haar schouder op station Loreto in Milaan.

© Luca Abete / Instagram

Oudere dame draagt een kat op haar schouders in de metro: het filmpje gaat viraal!

Door Kaami Kanje

Online sinds

De video van de oma met haar gewonde kat op haar schouder in de metro bij station Loreto in Milaan wekt verschillende reacties op.

In Milaan, op station Loreto, lijkt het gewoon een ochtend zoals altijd, waar mensen op de metro wachten. Plotseling pakt een oudere dame nonchalant haar rode kat bij zijn halsband en draagt hem over haar schouder alsof het een sjaal is.

De video is al meer dan 5 miljoen keer is bekeken dankzij de deelname van Luca Abete, de verslaggever van het Italiaanse televisieprogramma Striscia la Notizia. Hij wekt nu al een hoop verschillende reacties op bij het publiek, en sommigen roepen om hulp.

Hoe heeft hij dat gedaan?

Onder de vele reacties blijft een groot deel van de internetgebruikers geschokt door deze beelden. Niemand begrijpt hoe de vrouw dat rode katje zo gemakkelijk op haar schouder kon zetten, alsof ze er allebei al aan gewend waren.

Er zijn ook mensen die dit vergelijken met hun eigen huisdier, waarbij wordt beweerd dat hun eigen kat zich nooit zo zou laten oppakken, of op zijn minst niet zonder het risico "onthoofd" te worden!

Dan is er het "complot"-front: volgens velen zou de video nep zijn en dat het eigenlijk een knuffeldier is die op de schouder wordt geplaatst, vervolgens vervangen door een echte kat tijdens het editen, op het moment dat een man voorbij de oude dame loopt.

Kijk naar de video:

De waarschuwing

Er zijn echter mensen die zich grote zorgen maken over de beelden: "Ik ken de dame en de kat is vaak niet blij om rond te lopen in Milaan met een harnas... behandeld als een bontkraag. Alles heeft zijn grenzen," benadrukt een Instagramgebruiker in de video van Luca Abete.

In sommige groepen op Facebook verschijnen getuigenissen van mensen die zeggen dat ze de kat "duidelijk angstig" hebben gezien en dat ze, na met de vrouw te hebben gesproken, hebben ontdekt dat ze hem traint om met de riem rond te lopen zodat haar buurman hem kan fotograferen en hem in advertenties kan laten verschijnen.

De vrouw, van wie de identiteit onbekend is, is blijkbaar meerdere keren gezien op Piazza Argentina. Sommigen zeggen dat de kat zich in goede gezondheid verkeert, anderen beweren dat hij doodsbang is en dringen er bij de buren op aan de dierenbescherming te bellen.

Hoe dan ook, we hopen dat de kat zich in goede gezondheid verkeert, en als de dame uit Milaan haar kant van het verhaal wil geven en iedereen wil geruststellen over de gezondheid van haar huisdier, staan we tot haar beschikking (en misschien kunnen we zelfs een paar foto's van de kat krijgen!).

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen