Aanbieding

Een Ragdoll kitten

Een mooie verrassing

© ragdollbrothers / TikTok

Ze kopen een kitten en realiseren zich dat er iets ontbreekt: zijn reactie op de verassing is subliem! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het prachtige verhaal van Augustus en Cyrus zal je ongetwijfeld raken.

Men zegt dat katten voornamelijk solitaire wezens zijn, maar dat is niet altijd het geval. Integendeel zelfs.

En het verhaal van Augustus en Cyrus bewijst dat.

Twee zeer hechte kittens

In een virale video die enkele dagen geleden op TikTok is geplaatst door @ragdollbrothers, kunnen we kennismaken met de twee kittens, en vooral getuige zijn van hun hereniging.

Zoals de legende het uitlegt, was Augustus aanvankelijk het "enige" huisdier van zijn menselijke gezin, maar al snel realiseerden ze zich dat er iets diep ontbrak aan de kleine Ragdoll: zijn broer Cyrus. Het was genoeg om hem zijn broer op foto of video te laten zien om hem te laten spinnen.

Zonder veel aarzeling besloot het gezin daarom terug te keren naar de fokker om de tweede kater te adopteren en hun broer een verrassing te bezorgen!

De video, die sinds de publicatie meer dan een miljoen keer is bekeken, laat de hereniging zien van de twee broers die even verrast en gelukkig lijken te zijn als elkaar.

Sinds hun hereniging zijn Augustus en Cyrus de gelukkigste kittens ter wereld en ze genieten van elk moment van hun samenzijn, tot groot plezier van hun menselijke metgezellen!

Kijk hier naar de lieve beelden:

@ragdollbrothers Augustus had one simple job: be our one and only. But when we showed him a pic of Cyrus, he approved it with a purr, and that's how we ended up with a surprise brother duo! 🐾👬 #CatLove #UnexpectedTwist #Ragdoll #Kittens ♬ Stargazing (Slowed + Reverb) - Marcelo De Carvalho
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen