Aanbieding

🎥 Hond brengt "vriendje" mee naar huis: bewoner zit met handen in het haar

Hond voor het huis dog-wow

Je kunt veel dingen aantreffen in de huiskamer, maar dit verwacht je niet. 

© Shutterstock

Zo'n gast had hij absoluut niet verwacht in zijn woonkamer, maar de hond is helemaal verliefd op haar nieuwe beste vriend. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Iedereen die kinderen heeft weet dit: soms nemen ze hele vreemde vriendjes mee naar huis. Gelukkig doen honden dat over het algemeen niet, want als dat wel gebeurt kan dat vreemd uitpakken, zoals te zien is in deze hilarische video. 

De verzorger had zijn viervoeter naar buiten gelaten voordat hij voor korte tijd het huis verliet. Hij laat de voordeur open zodat de hond weer naar binnen kan. Een fatale fout!

Ongenodigde gast in de woonkamer

De gang ziet eruit als een slagveld. Overal zijn dingen afgebroken, en iets heeft echt een spoor van vernielingen achtergelaten. Als de verzorger zijn viervoeter roept, komt er geen reactie. En dus, tussen alle chaos door blijft hij zoeken naar zijn hond. 

Uiteindelijk vindt hij zijn hond in de woonkamer, maar kan hij zijn ogen niet geloven. Voor de bank staat... en koe en verbaasd kijkt de man richting de koe. Ondertussen stoot de hond de koe speels aan. Blijkbaar hebben de twee elkaar echt gevonden. 

 

This pup brought home a friend! 😂 #jukinmedia

Posted by People on Sunday, May 2, 2021
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen