Aanbieding

Degenen die dood verklaard zijn, leven langer!

Zombie laat haar bijzondere overwinningslach zien

© Il Mio Gatto

Kat wordt in erbarmelijke staat gevonden op straat: dit katje bewijst dat zolang er leven is, is er hoop

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het zwart-witte katje is niet erg levendig meer wanneer het op straat wordt opgepikt. Maar dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht.

De vinder van Zombie breekt het hart als ze het lijdende katje op straat ziet liggen. Het lijkt erop dat het kleine dier een ontmoeting heeft gehad met een bijzonder wrede persoon die het allesbehalve goed met haar voorhad. De toestand van Zombie was verschrikkelijk en de onderkaak van de kat was gebroken. De vrouw weet instinctief dat ze zo snel mogelijk moet handelen als het dier nog enige kans op overleving wil hebben.

Ook in de dierenartsenpraktijk, waar Zombie naartoe wordt gebracht, zijn allen geschokt door de toestand van de kat. Is euthanasie de enige oplossing? De dierenartsen vrezen allemaal dat ze ondanks alle inspanningen de nacht niet zal overleven. Maar ze hadden buiten de wonderbaarlijke Zombie gerekend! Want dankzij de behandeling voelt ze zich verrassend genoeg de volgende ochtend beter. Alleen de gebroken kaak belet het katje om te eten.

Niemand geeft Zombie nog een kans

Daarom wordt Zombie aanvankelijk gevoed met een sonde; maar zodra haar toestand voldoende is gestabiliseerd, wagen de dierenartsen zich aan de uitdagende reconstructieoperatie. De hoop dat Zombie de kracht heeft om deze marteling te doorstaan, is meer dan minimaal. Ze bewijst echter opnieuw iedereen het tegendeel! Zodra ze uit de operatiekamer is, gaat het al duidelijk beter met haar. En stap voor stap vecht de moedige kat met de speciale glimlach zich terug naar het leven - totdat ze het daadwerkelijk heeft gehaald.

Ondertussen woont Zombie bij haar vinder, die meteen verliefd was op het katje. Daar bewijst ze dag na dag opnieuw dat ze zich niet laat ontmoedigen. Zombie is het allerbeste bewijs dat de doden inderdaad langer leven. Veel langer en veel beter.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen