Aanbieding

Video kat verborgen camera lockdown

Je zult onder de indruk zijn van de reactie van dit katje als het alleen thuis blijft.

© Reddit @nirym

Ze laat haar kat alleen thuis en activeert de camera: als ze de video ziet, breekt haar hart (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Toen de vrouw de opname van de camera bekeek, was ze ontroostbaar. Ze kon zich de reactie van haar kat niet voorstellen...

"Ik liet mijn kat 30 minuten alleen en nu kan ik niet stoppen met verdrietig zijn," zegt Ida Myrin, de menselijke hoofdrolspeler van dit verhaal dat plaatsvond in Zweden.

Verwend en lui, zo is Isola, een driejarige Ragdoll kat die al drie maanden bij Ida woont; midden in de lockdown vanwege het coronavirus, dat wil zeggen, ze is 24/7 met haar nieuwe menselijke metgezel.

Een hartverscheurende video

De video, opgenomen met een verborgen camera, laat het katje zien in het lege appartement. We zien Isola uit de keuken komen met een riempje in haar mond. Ze zoekt wanhopig naar Ida, zodanig dat ze op een zeer jammerlijke manier begint te miauwen.

Het trieste miauwen van het poesje wordt sterker naarmate de tijd verstrijkt. "Sinds ze bij ons in huis is gekomen, heeft ze laten zien dat ze heel aanhankelijk is, maar het zijn ook veel weken geweest waarin ze niet van ons gescheiden is geweest", vertelde de vrouw.

Kijk hier naar de beelden van de kat:

Een zeer boos katje

Zo groot was de wanhoop van Isola dat toen haar menselijke metgezel eindelijk thuiskwam, ze niet echt veel aandacht aan haar schonk en haar gewoon negeerde in plaats van blij te zijn. Gelukkig is de kat nooit helemaal alleen, want in haar huis woont nog een andere kat waarmee ze uitstekend overweg kan. Bovendien overweegt de vrouw om thuiswerken te bevorderen om zoveel mogelijk tijd met haar katten door te brengen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen