Aanbieding

adoptie hondje

adoptie hondje

© Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Bejaard zwervend hondje gevonden op straat: het enige dat hij wilt is een warm huis voor zijn laatste dagen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Dit is het verhaal van Dribbel, een oud mannetje dat zonder verzorger door Rotterdam heen zwierf en net op tijd van de straat werd geplukt.

 

Het Mysterie van Rotterdam: Dribbel's Ontdekking!

Een oud mannetje genaamd Dribbel zwerft door Rotterdam, zonder verzorger. Zijn chip onthult dat hij Dribbel heet, maar het vermelde telefoonnummer blijkt niet meer in gebruik. Gelukkig werd Dribbel opgemerkt toen hij in zijn eentje de Hudsonstraat overstak. Een attente man zorgde ervoor dat Dribbel veilig bij ons terechtkwam.

Het Opmerkelijke Verloop van Dribbel's Verhaal

Via zijn chip kwamen we erachter dat Dribbel bijna 17 jaar wordt - een ware verrassing! Vanwege zijn hoge leeftijd en hartproblemen, waarvoor hij medicatie krijgt, hebben we besloten af te zien van tandheelkundige ingrepen. Bij aankomst in het gastgezin bewoog Dribbel stram en stijf, maar dankzij pijnstillers beweegt het oude mannetje nu een stuk soepeler.

Ondanks zijn leeftijd doet Dribbel het nog opmerkelijk goed. Daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe verzorger voor dit hoogbejaarde mannetje, voor zo lang (of eerder zo kort) als hij nog mag genieten van zijn tijd op deze aarde.

Belangrijk om te weten: Dribbel blijft niet permanent in het gastgezin wonen. Niet elk gastgezin kan of wil langdurig voor opgevangen dieren zorgen, en dat is ook niet het primaire doel van een gastgezin. Er wordt weleens gedacht dat een gastgezin een dier 'moet' houden, maar die beslissing ligt niet bij anderen. Dankzij de goede zorgen van het gastgezin zal Dribbel ongetwijfeld een geweldig nieuw thuis vinden.

Wil jij Dribbel een fijne laatste tijd geven? Bekijk Dribbel's plaatsingsprofiel hier

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen