Aanbieding

Golden Doodle Cecil

Golden Doodle Cecil

© WQAD

Hond heeft een wel hele dure maaltijd: hij eet 4000 dollar aan contant geld op (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

In een opmerkelijk voorval heeft de golden doodle genaamd Cecil uit Pennsylvania, Verenigde Staten, een wel heel prijzig hapje verorberd.

Bijzonder banket voor Cecil, de golden doodle uit Pennsylvania

In een opmerkelijk voorval heeft de GoldenDoodle genaamd Cecil uit Pennsylvania, Verenigde Staten, een wel heel prijzig hapje verorberd. Het avontuur begon toen het baasje van Cecil nietsvermoedend een enveloppe met 4000 dollar aan contant geld klaarlegde voor een aannemer. Wat volgde, was een verrassende ontdekking van de duurste maaltijd ooit voor de geliefde hond.

Een kostbare zoektocht tussen uitwerpselen en kots

Onmiddellijk na de ontdekking begonnen Clayton en Carrie Law aan een smerige zoektocht om het kapotgekauwde briefgeld te herstellen. Tussen de uitwerpselen en de kots van Cecil vonden ze de losse stukjes geld. Met behulp van de serienummers aan de voor- en achterkant van de 50- en 100-dollarbiljetten slaagden ze erin het meeste geld weer aan elkaar te puzzelen. Slechts 450 dollar ontbreekt nog in het totaalbedrag.

"Cecil eet de 4000 dollar!"

Geschokt riep Clayton naar zijn partner: "Cecil eet de 4000 dollar!" Carrie herinnert zich het moment en vertelt: "Ik dacht dat ik het verkeerd verstond, ik kreeg er bijna een hartverzakking van."

Een bijzondere hond met een voorliefde voor geld

Cecil blijkt een opmerkelijke voorkeur te hebben, zoals Carrie uitlegt aan een lokale krant: "Cecil is erg bijzonder. Je zou een steak op de tafel kunnen laten liggen en hij kijkt er niet naar op of om, omdat hij niet gefocust is op eten. Blijkbaar is hij gefocust op geld."

Geen zorgen om de gezondheid van Cecil

Na de ontdekking namen Clayton en Carrie direct contact op met de dierenarts, maar tot opluchting werd gemeld dat ze zich geen zorgen hoefden te maken over de gezondheid van Cecil.

Bank accepteert bijna alle aan elkaar geplakte biljetten

Als een wonder accepteerde de bank bijna alle aan elkaar geplakte biljetten. Deze zijn succesvol omgeruild voor gloednieuwe exemplaren. Bij de bank kregen ze te horen dat dergelijke incidenten wel vaker voorkomen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen