Aanbieding

Screenshots van de TikTok-video

Elton, de Beagle, kan zijn vreugde niet bedwingen sinds hij is gered.

© beaglefreedom / TikTok

Labhond wordt gered: de Beagle kan zijn vreugde niet bedwingen als hij zijn nieuwe huis ontdekt (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Na vele jaren in een laboratorium te hebben doorgebracht, kan deze Beagle-hond zijn emotie niet bedwingen bij het ervaren van zijn nieuwe leven!

Het leven in het laboratorium is voorbij! En blijkbaar is dit het einde van een ware beproeving voor Elton, een Beagle-hond die 7 jaar van zijn leven in deze sombere context heeft doorgebracht.

Opgesloten in een kennel gedurende zijn hele leven, had de hond een hele wereld te ontdekken, te beginnen met het eenvoudige familieleven dat elke hond verdient. En voor deze duidelijk energieke hond is de ontdekking van vrijheid een ware revolutie, tot het punt dat hij zijn vreugde absoluut niet kan bedwingen!

Een constant "kwartier van gekte"

Sinds hij bij de organisatie "Beagle Freedom Project" is aangekomen, die zich bezighoudt met de rehabilitering van laboratoriumhonden, blijft de mooie Elton zijn levensvreugde en zijn nieuwsgierigheid naar zijn omgeving uiten.

In een pleeggezin geplaatst, heeft de hond al snel zijn vrolijke en dynamische karakter laten zien, en zijn nieuwe verzorgers konden niet weerstaan aan de drang om beelden te delen van zijn enthousiasme.

In zijn constante "kwartier van gekte" krabt, springt en deelt Beagle Elton speelmomenten met zijn nieuwe vrienden. Zijn oude leven van opsluiting lijkt al ver achter hem te liggen!

Laten we hopen dat hij zo lang mogelijk van zijn nieuwe dagelijkse leven kan genieten!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen