Aanbieding

Het mandje van de kat werd voor het asiel neergezet

Het mandje van de kat werd voor het asiel neergezet

© Fourrière/Refuge de Pierrelatte / Facebook

2024 begint slecht voor dit asiel: een kat wordt op meest stomme manier in de steek gelaten

Door Kaami Kanje

Online sinds

Goede voornemens zijn blijkbaar niet voor iedereen. Een arme kat heeft daar de prijs voor betaald.

De eerste gevoelens van wanhoop en woede lieten niet lang op zich wachten voor dit nieuwe jaar in een asiel in Frankrijk .

Voor het team van dit asiel in de Drôme liet 1 januari 2024 er geen twijfel over bestaan dat goede voornemens over het algemeen nog steeds niet betrekking hadden op de juiste behandeling van onze dierenvrienden.

Voor de poorten van het asiel heeft een onverantwoordelijke eigenaar zijn kat en zijn spulletjes achtergelaten, voordat hij er vandoor ging. Behalve dat hij in zijn plan niets heeft gedaan om een ​​minimale veiligheid voor zijn arme dier te garanderen, dat vervolgens spoorloos verdween.

Een eenvoudige mand om hem te vervoeren

Op de grond staat een kattenmand met een kom met door de regen doorweekt kattenvoer, maar er is geen enkel spoor van het dier.

Het team van het asiel is verontwaardigd over de domheid van deze daad: "Dacht je echt dat je achtergelaten kat laf voor het hek van het asiel zou blijven wachten met zijn mand en zijn kom kattenvoer?"

In hun begrijpelijke verontwaardiging maakt de organisatie ook ironisch commentaar op de plaats van de achterlating, vlak onder het bord met de telefoonnummers van het asiel: "Onze telefoonnummers staan ​​net boven de mand die je laf voor het hek hebt gezet!"

Helaas is het dier tot nu toe niet gevonden ondanks de inspanningen van het hele team. Het asiel zet echter het onderzoek voort en hoopt ook de verantwoordelijke voor deze weerzinwekkende achterlating te vinden.

Natuurlijk heeft het asiel zijn uiting van verontwaardiging afgesloten met wensen voor dit nieuwe jaar aan het adres van deze onverantwoordelijke eigenaar. Zoals te verwachten wenst het asiel hem geen goed jaar toe.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen