Aanbieding

stel met twee honden

Amerikaans stel met de honden Goose en Bernardo.

© b_gambino / Instagram

Familie gaat op vakantie: bij thuiskomst vinden ze een dronken hondenoppas en hun verwaarloosde honden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wanneer je je viervoeters aan iemand toevertrouwt om op vakantie te gaan, ben je nooit helemaal gerust. Maar dit stel had zo'n tafereel nooit verwacht.

We kunnen het niet ontkennen. Bij het lezen van dit verhaal denken velen van ons aan het klassieke standpunt "als je weggaat, neem je je dieren mee". Maar wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Voordat we beschuldigingen uiten, hoeveel van ons hebben ooit in hun leven hun kinderen, met vier of twee benen, aan de zorg van iemand anders moeten toevertrouwen?

Natuurlijk is men nooit 100% gerustgesteld als men zich verwijdert van degenen van wie men het meest houdt (zelfs als men ze toevertrouwt aan de meest betrouwbare persoon op aarde), maar soms, door werk of zelfs voor pure vrije tijd (die af en toe aan iedereen toekomt), wordt men gedwongen het te doen.

Niet altijd verloopt het zoals gepland

Ze hadden echter nooit verwacht, Brooke Gambino en Mohammad Kabiri, zo'n tafereel aan te treffen bij hun terugkeer van de kerstvakantie.

Echter, voordat ze vertrokken, had het stel, afkomstig uit Arizona (Verenigde Staten), een hondenoppas ingehuurd via de website Rover. De beoordelingen van de vrouw waren allemaal positief en het voorafgaande gesprek had een goede indruk achtergelaten bij de jonge eigenaars.

Tijdens hun vakantie ontvangen Brooke en Mohammad echter een foto van een hond die ze nog nooit eerder hadden gezien en beginnen ze twijfels te krijgen. Ze besluiten een vriendin te sturen om de situatie te controleren, die in de ogen van de vrouw meteen uit de hand loopt: de hondenoppas leek dronken, het huis was in wanorde en de honden waren verwaarloosd.

De waarheid bij thuiskomst

Na terugkeer van hun vakantie hebben de twee verzorgers met hun eigen ogen bevestigd wat hun vriendin had verteld: hun twee honden, de Duitse Herder en de Doodle hond, waren verwaarloosd, het huis was vies en bezaaid met alcoholflessen, en de hondenoppas was duidelijk dronken.

Bij het bekijken van de beelden van de beveiligingscamera's realiseerde het stel zich later dat de honden op een avond meer dan 30 minuten waren ontsnapt en dat de vrouw niet in staat was om op haar benen te blijven staan in de tuin.

Brooke en Mohammad hebben verklaard dat ze nooit meer van de diensten van de Rover-app gebruik willen maken. Rover heeft zich verontschuldigd en de dogsitter geschorst in afwachting van de resultaten van het lopende onderzoek, en natuurlijk hebben ze het stel vergoed voor de slechte service.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen