Aanbieding

hond glijd van de trap

Hij loopt voorzichtig naar de rand en de wilde rit begint!

© buitengebieden / X

Hond glijdt over ijzige reling: wat hij vervolgens doet laat je stomverbaasd staan (video)

Door Mae White

Online sinds

Ja, ze bestaan - de mooie kant van de winter. Deze hond laat zien hoe je er op de juiste manier van kunt genieten. Zo schattig!

Drie miljoen X-gebruikers weten het zeker: DIT is absoluut een absoluut hoogtepunt en maakt zelfs de somberste winterdag meteen een stuk vrolijker! Je moet gewoon lachen.

Want een klein wit hondje heeft ontdekt hoeveel plezier je kunt hebben met de ijzige leuning van een grote stenen trap. En geniet er met volle teugen van. Prachtig.

Hond glijdt van de trap

In de video, staat de slimme viervoeter eerst heel voorzichtig op het nog rechte stuk van de stenen helling - en dan begint de wilde rit. Het hondje glijdt de diepte in.

Bijna net als een schansspringer op het legendarische Vierheuvelen Toernooi! De viervoeter glijdt minstens zo goed en elegant van de helling af als zijn grote voorbeelden.

Hij kan er geen genoeg van krijgen

Blijkbaar vindt de hond het zo leuk dat de witte harige vriend er geen genoeg van kan krijgen. Zodra hij de onderkant van de trap bereikt, springt de hond de trap weer op. Klaar voor de volgende ronde.

Onze huisdieren laten ons altijd zien hoe het moet: Soms zijn het de kleine, onopvallende dingen in het leven die het leukst zijn en het leven van alledag mooier maken. Bedankt dat je ons daaraan herinnert, hondje!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen