Aanbieding

100-jarige vrouw met oude hond

Deze twee senioren hebben elkaar gezocht en gevonden

© GeoBeats Animals / YouTube

100-jarige vrouw adopteert hondenopa: tranen in je ogen bij het zien van de beelden (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Samen spelen, knuffelen in de favoriete stoel en samen tv kijken - deze twee senioren hebben elkaar gezocht en gevonden. Betoverend!

Wanneer je de Amerikaanse Johanna Carrington met haar hondje Gucci ziet, wordt meteen duidelijk: deze twee zijn gewoon voor elkaar gemaakt. Niet alleen de kleine viervoeter is overduidelijk heel tevreden, ook zijn verzorger kan niet stoppen met stralen van geluk.

En dat allemaal omdat de enthousiaste hondenliefhebster Johanna het in haar huis veel te stil vond na het afscheid van haar laatste viervoeter Rocky. Daarom besluit de kwieke senior, op 100-jarige leeftijd, weer een viervoeter in haar leven te verwelkomen - en kiest bewust voor een hondenopa.

Twee handen op één buik

Ook voor haar dochter Debbie was het duidelijk dat het niet gemakkelijk zou zijn om Johanna's wens in vervulling te laten gaan. Gelukkig werkt een van hun buren voor het Muttville Senior Dog Rescue in San Francisco, en zij heeft een briljant idee.

In het asiel is na een inbeslagname de elfjarige Chihuahua-mix Gnocchi terechtgekomen en wordt sindsdien over het hoofd gezien. Johanna solliciteert naar deze viervoeter - en mag hem daadwerkelijk voor haar 101e verjaardag mee naar huis nemen.

Steun maakt adoptie mogelijk

De adoptie wordt mogelijk gemaakt door de liefdevolle ondersteuning die de senior ontvangt bij de zorg voor de hond. Haar verzorger Eddie Martinez wandelt dagelijks met Gnocchi, die nu Gucci heet en de trotse bezit van Johanna is, en helpt ook bij zijn verzorging.

Hij kwam het huis binnen alsof hij hier al eerder was geweest. Het was opmerkelijk," vertelt Carrington overgelukkig in een gesprek met het Amerikaanse tijdschrift Today. Maar dat is nog niet alles: "Hij zag me op mijn stoel zitten, sprong op me af en ging op mijn schoot zitten en begon me te kussen.

Johanna's geheim voor een lang leven

De inmiddels 102-jarige senior kent de sleutel tot haar geweldige relatie: "Ik hou gewoon van hem. Dieren brengen zoveel geluk in ons huis." Daarom is Johanna er ook zeker van dat zij uiteindelijk het geheim zijn voor een lang, gelukkig leven.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen