Aanbieding

Een puppy en een baby
© Youtube/@Cute Animals

Slapende baby met kleine pup: 140 miljoen mensen zijn gepakt door zijn schattige reactie! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Ze zeggen dat de hond de beste vriend van de mens is en daarom zijn puppy's de beste vrienden van baby's. Het bewijs is de schattige video die we met je delen.

Meer dan 140 miljoen mensen hebben deze virale video alleen op YouTube gezien. De hoofdrolspeler is een schattige puppy genaamd Caille, 3 maanden oud, precies dezelfde leeftijd als de baby die naast haar staat.

Het adoptiegezin van deze puppy vond haar in hun achtertuin met haar riem om en besloot haar te houden. Een mooi gebaar, vooral gezien het feit dat ze net een baby hadden gekregen, wat een grote verandering met zich meebrengt.

Vrienden voor altijd!

Waarschijnlijk hebben de ouders van beide baby's deze tips gevolgd om ervoor te zorgen dat de relatie tussen hen uitstekend is, want de baby en de puppy zijn al snel een onafscheidelijk duo geworden. De puppy is niet jaloers op de baby, waarschijnlijk omdat ze tegelijkertijd in het huis zijn gekomen, en het beweegt niet van de zij van zijn "broertje", zelfs als deze rustig slaapt...

"Het is de liefste hond die we ooit hebben gezien," legde de adoptiemoeder van de puppy uit.

Eerst op een afstand, maar steeds dichterbij, vindt Caille uiteindelijk de perfecte slaappositie naast haar kleine mensenvriendje. Dit is slechts het begin van een lange vriendschap!

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen