Aanbieding

Wil jij een kat die je niet wilt? Asiel plaatst grappige advertentie om ​​gezin te vinden voor kat
© Humane Society of Washington County - Facebook

Wil jij een kat die je niet wilt? Asiel plaatst grappige advertentie om ​​gezin te vinden voor kat

Door Kaami Kanje

Online sinds

In de Verenigde Staten heeft een asiel alles op alles gezet om een kat met een sterk karakter te laten adopteren.

Op Facebook is een bericht van de "Humane Society", gevestigd in de Verenigde Staten, viraal gegaan.

Opgemerkt door Fox News, had dit bericht als doel om een ​​gezin te vinden voor Quinn, een 3-jarige kat die al geruime tijd in het asiel verbleef.

Heb je iemand nodig die je zonder waarschuwing terugbrengt naar de realiteit?

Om alle kansen aan haar zijde te hebben, besloot het asiel dus in te zetten op eerlijkheid om een thuis te vinden voor Queen. In tegenstelling tot een typische adoptieaankondiging, koos de Humane Society ervoor om de kleine eigenaardigheden van de kater naar voren te brengen.

"Wil je een kat die je niet wil? Heb je zin om in je eigen huis beoordeeld te worden? Heb je iemand nodig die je zonder waarschuwing terugbrengt naar de realiteit? Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, hebben we de kat die je nodig hebt," legt de vereniging uit.

Je hebt het begrepen, Queen heeft een sterk karakter dat niet voor iedereen geschikt is: "Maar er is zeker iemand die haar ijzige blik en plotselinge uitbarstingen zou waarderen."

"Beperkte fysieke eisen"

Bovendien staat er dat ze "beperkte fysieke eisen" heeft omdat ze ongeveer eens per maand speelt. Aan de andere kant heeft ze "een vreemde vaardigheid om mensen zich niet welkom te laten voelen in haar aanwezigheid - perfect voor degenen die moe zijn van bezoekers."

"Quinn is in feite een kamerplant maar iets levendiger, want alles wat ze werkelijk nodig heeft van een mens is eten, water en haar kattenbak verschonen," geeft de boodschap aan.

Niet verwonderlijk heeft het bericht van het asiel veel reacties opgeroepen. Veel mensen online hebben het gewaardeerd dat ze zo open zijn over het karakter van het dier.

De advertentie heeft een enorm succes gehad en Quinn heeft ondertussen een forever home kunnen vinden! Met zo'n persoonlijkheid is het moeilijk voor de internetgebruikers om niet te bezwijken ;)

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen