Aanbieding

Zwerver Winston eiland

Wat hij op dit eiland ontdekt, raakt de fotograaf tot in het diepst van zijn wezen.

© Andrei Stepanov / Shutterstock

Een man in een kajak doet een schokkende ontdekking op afgelegen eiland (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hij leent een kajak en peddelt daarmee naar een onbewoond eiland. Wat hem daar te wachten staat, is simpelweg schokkend - en verandert zijn leven volledig.

De fotograaf Wesley White was in 2019 voor werk in Belize, Midden-Amerika. Als liefhebber van avontuur besluit Wesley destijds een kajak te huren om naar een wat afgelegen eiland te gaan. Een eiland waar hij nooit had kunnen vermoeden wat hij daar zou vinden.

Een ongelooflijke ontmoeting

Als Wesley op zoek is naar een rustige plek om te vissen, ziet hij een kleine staart kwispelen. Dan realiseert hij zich dat er een eenzame hond is die op hem lijkt te wachten. Deze hond is in zeer slechte staat en heeft ongetwijfeld hulp nodig.

Onmiddellijk neemt Wesley de hond mee en gaat terug naar zijn hotel.

Kijk hier naar de beelden van de redding:

In het hotel zorgen het personeel meteen allemaal liefdevol voor de hond, zodat de fotograaf door kon reizen.

Maar de gedachte om deze hond hier achter te laten, is voor Wesley bijna ondraaglijk. Daarom regelt hij alles binnen slechts 48 uur om het leven van Winston te redden en een pleeggezin voor hem te vinden.

Kijk naar Winston net na zijn redding:

 

Een moeilijk afscheid en een weerzien

Wesley keert terug naar huis, en Winston is goed ondergebracht. Maar de man kon het niet helpen zich zorgen te maken over zijn viervoetige vriend en wat er met hem zou gebeuren.

Na enkele weken uit elkaar te zijn geweest, besluit de fotograaf daarom de hond alsnog mee naar huis te nemen, om hem nu het leven te bieden waar hij waarschijnlijk altijd van gedroomd heeft.

Zwerfhonden leiden een moeilijk en gevaarlijk leven. Winston is er een van. De hond was volledig uitgehongerd en bevond zich in een gevaarlijke situatie die dodelijk had kunnen aflopen.

We zijn erg blij dat het voor Winston goed afgelopen is!

Hieronder zie je hoe het nu met de hond gaat:

 Wist je dat er honderden honden zijn die een forever home zoeken? Misschien wil jij wel een hond een nieuwe kans geven? Kijk hier naar de honden ter adoptie
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen