Aanbieding

Marathon

Marathon 

© @PAWS Chicago - Facebook

Ze loopt haar eerste marathon: maar dan gebeurt er iets onverwachts 8 km voor de finish

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Sarah Bohan liep haar eerste marathon in Chicago toen ze een meer dan onverwachte ontmoeting had! Lees snel verder

Sarah had besloten om de marathon van Bank of America in Chicago te rennen. 

Op het nippertje gered

Terwijl ze zich op kilometer 42 bevond, slechts enkele minuten verwijderd van de finish, ontdekte ze een zwerfkitten op de weg. 

Sarah aarzelde geen moment. Ze schoot onmiddellijk te hulp en droeg het kitten vervolgens de resterende 8 kilometer naar de finish. 

Samen met haar vriendin Gia Nigro, ook een deelnemer aan de marathon, hebben ze niet alleen het zwerfkitten gered, maar ook een nieuwe eigenaar gevonden tijdens de race! 

Een teken van het lot 

Het verhaal van dit kitten en zijn redster eindigt hier niet! Tijdens de race hebben zich allerlei tekenen van het lot opgestapeld. 

Sarah liep eigenlijk namens TEAM PAWS Chicago. De jonge vrouw was betrokken bij een campagne om geld in te zamelen voor deze non-profitorganisatie voor dierenredding. 

TEAM PAWS Chicago zet zich in voor de bouw van "No Kill" schuilplaatsen, waarmee ze de overpopulatie van dakloze dieren aanpakken. Wat een prachtige samenloop van omstandigheden! 

Sarah wist de race te voltooien met een tijd van 3:31:35 en spendeerde zelfs tijd aan het aanmoedigen van hardlopers in moeilijkheden om hen te helpen de finish te bereiken! 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen