Aanbieding

Een man gaat naar een asiel om een kat te adopteren, maar niets gaat volgens plan
© Giordano66 - Shutterstock

Een man gaat naar een asiel om een kat te adopteren, maar niets gaat volgens plan

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Terwijl het de bedoeling was dat hij een kat adopteerde om zijn eerste kat gezelschap te houden, nam Marks bezoek aan een asiel een heel andere wending.

Als je ooit een huisdier hebt geadopteerd, weet je waarschijnlijk dat het nooit gemakkelijk is om honden of katten achter te laten die altijd wachten op een thuis.

Veel mensen wilden de moeders niet adopteren 

Mark Dwyer stond voor dit dilemma. Hij besloot een kat te adopteren om een speelkameraad te geven aan Luna, zijn andere kat.

Mark ging natuurlijk naar het "SPCA Exploits Valley" asiel om zijn soulmate te ontmoeten. Al snel raakte de Canadees in de ban van Fancy, een zwart-witte kat.

Een bijzonderheid: de kat is zwanger van haar tweede nestje: "Ik merkte dat veel mensen de moeders van de SPCA niet wilden adopteren en besloot er een van te redden," vertelde hij aan Love Meow.

Mark besloot niet alleen Fancy te adopteren, maar ook een van haar kittens. Enkele weken na de geboorte van Fancy ging Mark op bezoek bij de nieuwe moeder en werd verliefd op Sage, een grijze kater.

Een moeder en drie kittens later...

Maar enkele seconden later zag hij nog een kitten uit het nest naar hem toe komen, genaamd Lilli. Hij kon haar niet achterlaten. Hij besloot ter plekke de moeder en twee kittens mee te nemen.

Net toen Mark op het punt stond de adoptie af te ronden, merkte hij een derde kitten op, veel kleiner dan de anderen. Zoals je je kunt voorstellen, besloot Mark haar ook te adopteren.

"Ik heb altijd een zwak gehad voor achtergestelde dieren (al mijn vorige katten waren achtergesteld). Dus besloot ik dat ik haar ook niet achter zou laten en vroeg ik om Fancy en de drie mee te nemen."

©Facebook Exploits Valley SPCA Adoptables
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen