Aanbieding

Beelden van de TikTok-video

Beelden van de TikTok-video

© TikTok / tracyfosterling

Vijf honden slapen elke nacht bij hun verzorgers in bed: ze laten ons hun slimme oplossing zien! (video)

Door Mae White

Online sinds

Dit koppel is zo gek op hun honden dat ze elke nacht samen slapen in bed, ondanks hun aantal en grootte!

Hier zijn verzorgers die het motto begrijpen dat een huisdier een volwaardig lid van de familie is. Als gelukkige verzorgers van vijf honden delen ze elk moment van hun dagelijks leven met hen, dag en nacht! 

Maar hoe passen twee mensen en vijf grote Pyrenese berghonden  in één bed? Ze laten ons hun ongelooflijke oplossing zien! Dankzij een doordachte organisatie en een kingsize bed kunnen ze allemaal comfortabel slapen.

Een echt spelletje Tetris

Om iedereen in bed te krijgen en ze allemaal comfortabel te laten slapen, moet er een bepaald ritueel worden gevolgd, met zeer precieze positionering en een goed nageleefde volgorde.

Uiteraard komt deze slimme opstelling het beste tot zijn recht in het kingsize bed waar dit koppel voor koos, maar het geeft je wel wat ideeën voor ideale nachten met onze viervoeters!

De honden zijn erg goed opgevoed en lijken precies te weten waar ze gaan slapen en in welke volgorde. Volgens hun baasjes is iedereen erg blij met deze situatie en ze zouden het nachtritueel voor geen goud willen ruilen! 

Kijk naar de grappige beelden:

@tracyfosterling its a whole song & dance every night 😂 #dogsoftiktok #dogparents #doglife #dogparentsbelike #dogparentsoftiktok #dogtok #dogtiktok #lifewithdogs #spoileddog #rescuedogs #rescue #crazydogmom #dogsinthebed #dogmom #dogmomlife ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Het is een manier van leven die misschien niet iedereen aanspreekt, maar niemand heeft er last van en de hondjes (en hun verzorgers!) zijn er erg blij mee!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen