Aanbieding

Een zwart-witte kat

Een laatste afscheid

© RSPCA

Kat keert na 9 jaar terug naar huis voor een laatste knuffel

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Als de zwartwitte kat Babsy, die negen jaar geleden wegliep, plotseling weer opduikt, verkeert ze in erbarmelijke toestand. 

 

Gemma Cooper van de Engelse dierenbeschermingsorganisatie RSPCA kan in 2019 nauwelijks geloven dat deze oude kat nog geïdentificeerd kan worden en zelfs haar vroegere verzorgers kunnen worden opgespoord. Bijna tien jaar lang heeft de weggelopen kat zich alleen weten te redden in de vrije natuur en op straat. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Een ontroerende hereniging

Haar verzorger, wiens naam naar voren komt bij het scannen van de chip, is volledig verrast wanneer hij hoort van de onverwachte vondst. Mike Marshall had niet meer verwacht zijn kat die negen jaar geleden was weggelopen, ooit nog terug te zien. En wat een hereniging is dat: de kat herkent haar oude eigenaar meteen en begint meteen te spinnen.

Helaas moet Mike inzien dat zijn oude poes echt in slechte conditie verkeert. Vanwege haar hoge leeftijd (20 jaar) en talrijke gezondheidsproblemen raadt een dierenarts hem alleen nog maar aan om haar te laten inslapen. Maar tenminste heeft Babsy afscheid kunnen nemen van haar oude verzorger.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen