Aanbieding

Adidas schoenendoos

Schoenendozen

© Une patte dans la main - updm

Tieners vinden achtergelaten schoenendozen in de volle zon: de dozen zitten vol met verwaarloosde kittens

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Na de zomervakantie is traditiegetrouw een slechte periode voor de dierenbescherming. En ook nu wordt tijdens deze periode weer een vreselijke ontdekking gedaan

Op woensdag 6 september werd de vereniging "Une patte dans la main", gevestigd in Frankrijk, gecontacteerd voor een nieuwe reddingsactie. 

Overdag ontdekten enkele tieners schoenendozen in het kleine stadje. Ze waren nieuwsgierig en dachten misschien merkschoenen te vinden, maar ze merkten op dat de dozen dichtgeplakt waren en besloten de inhoud te inspecteren. Maar van binnen was het allesbehalve schoenen wat ze aantroffen. 

Vier kittens in slechte staat

In de twee dozen waren vier kittens verdeeld, en ze hadden zelfs geen gaten om te ademen, hoewel ze midden in de zon waren achtergelaten. De tieners begrepen al snel de urgentie van de situatie en deden het juiste door de dierenbeschermingsorganisaties in de stad te waarschuwen. 

De vereniging "Une patte dans la main" werd gecontacteerd door de verantwoordelijke voor dierenwelzijn in de gemeente Verrière en Anjou en kon de kleine slachtoffers in ontvangst nemen. 

De kittens zijn ongeveer 4 weken oud, mager en hebben vieze ogen. Ze zijn op tijd gered en zouden binnenkort dankzij de goede zorgen van hun pleeggezin weer op hun pootjes moeten staan, klaar om verantwoordelijke gezinnen te vinden. 

We kunnen de waakzaamheid en snelle reactie van deze tieners prijzen, die vandaag trots kunnen zijn op het redden van vier kleine levens. 

Er zijn momenteel enorm veel kittens die een huis zoeken! Adopteer een kitten!

Lees ook: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen