Aanbieding

appartementencomplex
© marekusz - shutterstock

De kat valt van de derde verdieping en verdwijnt: zes jaar later gebeurt er iets geweldigs

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De kat viel uit het raam en was onmogelijk te vinden. Pas jaren later kwam de verzorger erachter wat er was gebeurd.

Zeg nooit nooit - zo luidt het gezegde, en het verhaal van Margaret Cooke uit Peabody in de Amerikaanse staat Massachusetts, en haar kat Mini Max, bewijst dat.

Het is moeilijk te geloven dat dit echt is gebeurd

Op een dag verdween deze prachtige witgrijze kat spoorloos. Alleen degenen wiens dieren zonder een spoor zijn verdwenen, begrijpen de pijn van Margaret.

Hoe is dit gebeurd? Mini Max, zoals bijna elke kat, hield ervan om alles te observeren wat buiten het raam gebeurde. Maar je moet oppassen dat het raam gesloten is of beschermd is met een rooster als je een viervoeter hebt. Katten kunnen echt creatief zijn en zich in kleinere openingen wurmen dan je denkt.

En helaas. Mini Max viel uit het raam op de derde verdieping en rende weg of werd meegenomen. Margaret zocht wanhopig naar haar geliefde huisdier, maar helaas zonder succes.

De jaren gingen voorbij, maar Margaret verloor nooit de hoop dat haar kat zou terugkeren. In de tussentijd hielp ze andere katten in de buurt en gaf ze hen haar liefde.

Op een dag, zes jaar later, kreeg de vrouw een telefoontje. Er was een dakloze kat gevonden in een naburige stad, en de chip wees uit dat deze van haar was. Je kunt je alleen maar voorstellen hoe opgewonden en blij Margaret was.

Het bleek dat Mini Max de val vrijwel ongedeerd had overleefd, maar door het traumatische incident was hij gewoon weggerend.

Gelukkig is hij nu weer in de armen van zijn verzorgster. Wat fijn dat hij gechipt was!

Kijk hier naar de beelden:

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen