Aanbieding

vrouw bij de vijver in Nowy Dwór
© Żuławy TV - Youtube

Een zinkende tas in de vijver: iedereen kijkt toe, maar slechts één omstandiger aarzelt geen moment (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is vroeg in de avond wanneer een stel spelende kinderen opmerken dat ze geluid uit de vijver horen. Er is geen tijd te verliezen.

Het incident vond plaats in het park, afgelopen zondag in Polen. Een vrouw, die na afloop snel werd geïdentificeerd en opgepakt, liep naar de rivier met een tas in haar handen en gooide die in het water. Ze liep vervolgens weg alsof ze afval had weggegooid...

Kinderen die in de buurt speelden, hoorden gemiauw en begonnen te roepen dat er katten in de zak zaten. Op dat moment snelde Klaudia, die in het park was met haar vierjarige dochter, te hulp.

Redding van de kittens

Toen Klaudia zag dat de tas waaruit het gemiauw kwam langzaam in het water zakte en niemand haast had om te helpen. Ze aarzelde geen seconde, trok haar jurk uit en ging zelf het water in. Ze slaagde erin om de tas uit de rivier te halen. De beelden van de beveiligingscamera zijn indrukwekkend.

Toen ze de tas opende, ontdekte ze dat er drie pasgeboren kittens en een steen in zaten. De dader wilde er duidelijk voor zorgen dat de ongewenste kittens zouden verdrinken.

De kittens waren doorweekt en onderkoeld. Klaudia reanimeerde de kleintjes en besloot ze mee te nemen. Helaas overleed onderweg een van de kittens. De overige twee werden naar de dierenarts gebracht.

Dader moet voor de rechter verschijnen

De 67-jarige vrouw die de kittens in het water gooide, werd kort na het incident opgepakt dankzij bewakingsbeelden. Ze wordt beschuldigd van wreedheid jegens dieren met speciale wreedheid. Ze kan tot 5 jaar gevangenisstraf krijgen.

Twee kittens hebben al een nieuw thuis

De twee kleintjes die het hebben overleefd, maken het vandaag de dag goed. Klaudia heeft de kattenbroers en -zussen zelf geadopteerd. Ze zegt zelf dat de kittens gezond zijn, eten en zichzelf verzorgen. Laten we hopen dat ze gezond zullen opgroeien ondanks de vroege en brute scheiding van hun kattenmoeder...

Bron: TVN24

Kijk hier naar de beelden van de beveiligingscamera, waarop alles zichtbaar is:

Zou jij een kitten willen adopteren? Er zijn momenteel extreem veel kittens die een huis zoeken! Adopteer een kitten!

Ook interessant:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen