Aanbieding

een vies verlaten woonkamer
© Fundacja Animals Przystań Świnoujście/Facebook

Nachtmerrie in Polen: vreselijke vondst in verlaten huis

Door Mae White

Online sinds

Het huis ziet er van veraf vrij normaal uit, maar als de politie nadert, realiseren ze zich al snel dat er iets vreselijk mis is.

Deze reddingsactie vond plaats in een rustig dorpje in Polen. De politie werd gebeld naar een verdacht huis dat er verlaten uitzag.

Maar ze ontdekten al snel dat het huis niet leeg was. Er zat een hond in. En hij was bijna een jaar alleen gelaten. Het bleek dat het dier werd door een kier in de deur gevoerd door een buurman.

Nachtmerrie omstandigheden

Toen medewerkers van de Dierenstichting Swinoujscie Marina naar de plek gingen, konden ze niet geloven wat ze zagen. Het huis was vrijwel onzichtbaar, overwoekerd door struiken. Binnen voltrok zich een drama. 

De eigenaar van het huis kwam ter plaatse en opende de deur. De vrijwilligers roken meteen een vreselijke geur - de kamer waar de hond lag, was bedekt met zijn uitwerpselen. Als er geen buurman was geweest die het huisdier eten had gegeven, zou de arme viervoeter in doodsnood zijn gestorven.

De Dierenstichting Przystań Świnoujście is op zoek naar de voormalige verzorger van de viervoeter. Er is al vastgesteld dat verschillende familieleden op de hoogte waren van de situatie en zich er volledig van bewust waren dat de hond onvermijdelijk was achtergelaten om te sterven.

Een gelukkig einde

Gelukkig heeft dit verhaal een gelukkig einde. De hond vond snel een nieuw thuis. Hij heet nu Rico en hij leeft zijn leven ten volle met een liefhebbende familie.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen