Aanbieding

Een kat kijkt uit het raam

Een kat kijkt uit het raam

© Simol1407 - Shutterstock

De observatietechniek van deze kat maakte meer dan 1 miljoen internetgebruikers aan het lachen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze kat heeft een geheel eigen techniek ontwikkelt om de laatste gebeurtenissen in de gaten te kunnen houden.

Het is algemeen bekend dat de meeste katten graag op de hoogte blijven van wat er om hen heen gebeurt, en meestal fungeren ramen als hun televisie. 

Sommige katten hebben hun klimboom slim gepositioneerd bij het raam, maar voor andere katten is het nodig om hun eigen middelen te gebruiken om het beste uitzicht te krijgen, en we hebben een kater gevonden die een heel bijzondere techniek heeft! 

Een originele houding

Opgemerkt op de TikTok-app, houdt een charmant gestreepte kater ervan om het landschap door het raam te bekijken, en hij doet dat met een flinke dosis stijl! 

De video is viraal gegaan en is door meer dan 1 miljoen mensen bekeken, en je zal begrijpen waarom wanneer je deze beelden bekijkt: 

@alexandr7173

 

♬ Funny - Gold-Tiger

Met bovennatuurlijke charme staat deze kat rechtop op zijn achterpoten, met zijn buik trots naar voren, en lijkt hij uiterst comfortabel in deze positie die zeker niet nieuw voor hem is. 

Hoewel deze positie erg grappig is om te zien en meestal geen teken is van een gezondheidsprobleem, kan het in zeldzame gevallen verband houden met aandoeningen aan de voorpoten (zoals radiale hypoplasie), en het is verstandig om een waakzaam oog te houden als je vaak merkt dat jouw kat op deze manier staat. 

Maar voor deze kater is de verklaring heel eenvoudig: hij is een professionele nieuwsgierigaard en doet dat met veel flair! 

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen