Aanbieding

staart steekt uit zand

Kat Charcoal werd begraven onder een hoop zand

© Clarkegayford / Instagram

Video van man die kat levend begraaft krijgt duizenden positieve reacties op Instagram

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Kat levend begraven? Dat doet alle alarmbellen rinkelen, toch? Dit verhaal is anders.

Clarke Gayford, die bekend is als presentator bij discovery channel postte een foto die voor veel verontwaardiging zorgde bij zijn volgers. Om meer uitleg te geven postte hij een paar dagen later een video om uitleg te geven.

Kat in zand

De foto die zijn volgers verontwaardigd achterliet was die van kat Charcoal op het strand. De kat was half begraven onder zand en dat leverde de nodige reacties op. "Arme kat!!!",  schreef een van de volgers met een heleboel boze emoticons onder de Instagrampost van de televisiester. Een ander volger reageerde met: "De kat is helemaal niet blij met jouw grap". 

Video van kat die begraven wordt

Omdat er zoveel commentaar was op zijn foto en mensen niet konden geloven dat de kat het leuk zou vinden om begraven te worden, postte Clarke een video. In de video is te zien dat de kat zelf vol enthousiasme in het gat op het strand springt en rustig blijft zitten terwijl hij begraven wordt. 

Bekijk hier de video:

Goed voorbeeld 

Hoewel de video erg schattig is en volgers vol lof reageren, is het de vraag of het verstandig is om dit soort content als beroemdheid online te zetten. Als internationale bekendheid met veel volgers moet je toch een beetje een goed voorbeeld geven. Kat Xxx vindt het leuk om een verzwaringsdeken van zand over zich te hebben maar er is een grote kans dat mensen dit thuis ook gaan proberen en veel katten een minder leuke ervaring zullen hebben. Ons advies is dan ook: probeer dit niet thuis.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen