Aanbieding

Hertenvideo schokt huiseigenaar
© KHOU 11 - YouTube

Video gaat viraal nadat CCTV camera een onverwachte bezoeker filmt die de tuin van de familie inkomt

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Sommige video's moet je zien om het te geloven en als dit verrassende moment niet op de beveiligingscamera was vastgelegd, zouden we het nauwelijks geloven.

Een huiseigenaar in Olathe, Kansas ontving een melding dat de bewegingssensoren buiten zijn huis waren geactiveerd. Omdat hij wist dat zijn geliefde Labrador buiten in de voortuin was, schonk hij er niet veel aandacht aan totdat hij de tijd nam om de video te bekijken!

Een verbazingwekkend moment

De video toont de prachtige zwarte Labrador die in de tuin naar buiten kijkt. Binnen enkele seconden verschijnt er een jong hert en springt hoog over de hond heen, recht naar de voordeur!

De kracht en behendigheid van het hert zijn duidelijk te zien wanneer ze hoog de lucht in springt en ver langs het pad rent. Het is net iets uit een geanimeerde film!

Een geschokte hond!

De zwarte Labrador Retriever lijkt bijna net zo verrast als wij kijkers en ze draait kort om naar het hert terwijl haar staart kwispelt.

Het hert blijft niet lang hangen en nadat ze recht naar de deur en de beveiligingscamera is gerend, realiseert ze zich dat er geen eten te halen valt en keert ze zich om en rent rechtstreeks de tuin uit.

Zien is geloven

De grappige hond kijkt verward toe voordat ze uiteindelijk terugkeert naar het huis om erachter te komen wat haar verzorger ervan vindt.

Er zijn dingen die je alleen gelooft als je ze met je eigen ogen hebt gezien, en deze video is er een van!

Bekijk hier de verrassende beelden:

Misschien vind je dit ook leuk:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen