Aanbieding

zwart met witte kat

Deze kat is echt super schattig

© iwhy_75 - Instagram

Dit moet je zien: iedereen staat sprakeloos van deze schattige kat als hij zijn hoofd draait (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

De bijzondere tekening op het gezicht maakte deze kat tot een ongelooflijke social media sensatie. Een katachtige versie van een bekende gemaskerde held!

Boy is een van de vele harige vriendjes van Indrani Noor. Deze trotse kattenvader heeft in totaal vijf kittens. En natuurlijk is hij op allemaal even gek..

Toch is één familielid net even anders dan de anderen. En dat heeft te maken met zijn unieke verschijning. 

Dit schattige katje heeft een band van zwart bont rond zijn ogen. In contrast met zijn witte gezicht en vacht lijkt het alsof Boy een masker draagt, net als de-verzonnen- held Zorro.

Zorro (vos in het Spaans) werd in 1919 bedacht door de Amerikaanse pulpschrijver Johnston McCulley. Zorro is een Spaanse edelman die burgerwacht is geworden. Hij speelt de hoofdrol in boeken, tijdschriften, tv-programma's en films. Grote Hollywoodsterren, waaronder Anthony Hopkins en Antonio Banderas namen sindsdien de vertolking van deze super strijder voor hun rekening. 

Kijk hier naar Boy de Zorro kat:

Op TikTok is 'Boy razend populair. Zijn account heeft ruim 300.000 volgers en zijn video's zijn al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Ondanks zijn pas ontdekte social media-roem en one-in-a-million uiterlijk, is Boy net als elke andere kat; hij heeft de schijnwerpers niet naar zijn hoofd laten stijgen.

"Ik denk niet dat 'Boy' weet hoe speciaal hij is," zei Noor. "En hij is nog steeds niet anders dan een gewone kat. Hij wil altijd geaaid, geknuffeld en vastgehouden worden. Hij speelt graag en heeft een hekel aan zijn wekelijkse bad."

Nu zijn er twee Zorro-katten

Boy verwelkomde onlangs zijn eerste nest schattige kittens. En ja, één van hen heeft precies dezelfde gelaatstrekken als zijn vader. In feite is hij Boy's eigen 'mini-me'.

Kijk hier naar de schattige beelden van het duo:

Indrani besloot de schattige kleine kat te houden. Hoe kon hij ook anders? Hij overwoog om hem 'Baby Zorro' te noemen, maar koos voor uiteindelijk Bandit. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen