Aanbieding

klein kind en kat op de bank

De baby en zijn kat zijn een schattig koppel

© FunnyBabies&CutePets - youtube

Video van baby en kat gaan viral: de kat vindt dat het tijd is om te slapen alleen de baby nog niet!

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Herkenbaar voor elke ouder: de baby of dreumes vecht tegen de slaap of wil niet slapen. De kat in deze video weet er wel raad mee. 

Als een baby niet wil slapen is een liefdevolle oplossing nodig, vindt deze kat. De kat neemt het heft in eigen hand.

De manier waarop de kat comminiceert naar het kind is super speciaal en de kat toont veel affectie naar de baby, deze video is niet voor niets bijna 4 miljoen keer bekeken!

Naar bed jij

Inbakeren, liedjes of wiegen: er zijn tientallen manieren om een baby's beter te laten slapen. Toch staat de vraag "hoe krijg ik mijn kind in slaap", bovenaan de lijst van meest gestelde vragen aan het consultatiebureau. Niet voor niets is "baby wil niet slapen" een populaire zoekterm op Google. De ouders van de baby in deze video hebben geen arts of internet nodig. Hun kat laat streng doch rechtvaardig weten dat het kinderbedtijd is. 

Meest effective manier om je kind te laten slapen

We zijn er nog niet over uit of dit de meest effective manier is en of deze kat aangenomen kan worden als babysitter, we benadrukken nogmaals dat dieren en kinderen nooit alleen gelaten mogen worden. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden. 

We weten natuurlijk niet wat de kat nou precies denkt of wilt van de baby, want we kunnen helaas niet zijn gedachten lezen, eén ding weten we in ieder geval zeker, dit is schattigheid op zijn top!

Kijk hier naar de schattige beelden:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen