Aanbieding

röntgenfoto van de hond

Dit zagen ze op de röntgenfoto ze toen ze bij de dierenarts kwamen...

© Christian Nunnelee - Facebook

Hij brengt zijn Pitbull met spoed naar de dierenarts: ze geloven hun ogen niet als ze de röntgenfoto zien

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het hebben van een puppy brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, het zijn net kleine kinderen, je weet nooit wat ze in hun mond stoppen.

Puppy's zijn als baby's: het kost tijd voordat ze leren wat goed of slecht voor ze is. Ze weten ook niet wat ze wel of niet mogen eten, zoals deze pup dat wel deed. Zijn naam is Boots, een Pitbull Labrador-mix, net acht maanden oud, die iets at wat hij niet mocht eten.

Een zenuwachtige pup

Este es Sopa ©Christian Nunnelee

Zijn verzorger, Christian Nunnelee, die dit verhaal op zijn sociale media deelde, woont in San Antonio, Texas, en moest zijn hond met spoed naar het San Antonio Animal Hospital brengen nadat hij een hele lepel had ingeslikt. 

Je leest het goed. Christian weet niet precies hoe zijn hond erin slaagde een normale lepel in één hap naar binnen te werken alsof het zijn voer was. Voor situaties als deze is het erg belangrijk om honden goed in de gaten te houden als ze puppy's zijn, aangezien een incident zoals deze, hen het leven kan kosten.

Pensó que la cuchara era un juguete... ©Christian Nunnelee

Nunnelee probeerde de lepel uit de bek van zijn hond te krijgen en voerde toen de Heimlich-manoeuvre op hem uit, maar de lepel zat al in zijn slokdarm en hij kon niets anders doen dan ermee naar de dierenarts te gaan. Saillant detail is dat de hond zelf helemaal nergens last van leek te hebben, en die dag juist bijzonder druk was. 

Dit vonden ze in het ziekenhuis:

Dit is wat ze vonden op de röntgenfoto in het ziekenhuis ©Christian Nunnelee

Dierenartsen in het ziekenhuis zagen dankzij een röntgenfoto de lepel in de hond zitten. Ze handelden snel en verdoofden het dier. Blijkbaar was het de eerste keer dat ze zoiets zagen. Gelukkig liep dit verhaal goed af en keerde Boots terug naar zijn huis zo kalm als je op de volgende foto kunt zien, alsof er niets was gebeurd!

 

Gelukkig is alles weer goed gekomen ©Christian Nunnelee

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen