Aanbieding

Kim Feenstra en Micki

Fotomodel en actrice Kim Feenstra met haar "first baby" Micki 

© Kim Feenstra - Facebook

BNN'er Kim Feenstra deelt haar intense liefde voor hond Micki: "kon hij maar voor altijd blijven"

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Via Facebook deelde fotomodel en actrice Kim Feenstra het verhaal over haar bijzondere vriendschap met haar Husky Micki. 

Kim Feenstra kennen we vooral als internationaal fotomodel, HNTM en van films zoals 'Mannenharten'. Sinds kort deelt ze ook haar struggles in het ouderschap. Maar over haar onvoorwaardelijke liefde voor haar hond Micki liet ze maar weinig los. 

Langste relatie ooit

Voor Kim Feenstra is Micki haar "langste relatie ooit", schreef ze onlangs in een eerbetoon op Facebook. "Twaalf jaar. Lief en leed, tig verhuizingen en samen onwijs veel op pad geweest. Ze is nu twee weekjes bij mijn moeder aan het logeren. Dat vinden ze beide heel erg gezellig. Maar als ik dan terug kom in een huis zonder hond, dan mis ik haar".  De Husky is als tien weken oude pup bij Kim in huis gekomen. Sindsdien zijn die twee onafscheidelijk. "Een vriendschap tussen mens en hond is heel bijzonder. Zoveel loyaliteit heb ik tussen de mensen onderling nog nooit gezien. Ik zou willen dat Micki voor altijd kon blijven", schreef Kim verder.  Micki is Kim's allessie. Waar Kim is, is Micki, maar 12 jaar staat voor een middelgrote hond gelijk aan ongeveer 69 mensenjaren. Toch is ze, volgens Kim"nog steeds fit", maar "Ze heeft soms wat moeite met in de auto springen want dan moet ik haar een zetje geven. In de ochtend blijft ze vaak wat langer liggen. En als het in huis druk is dan zoekt ze een rustig plekje. Daar kan ik merken dat ze toch een oude dame aan het worden is".

Puur

In oktober 2020 beviel Kim van haar zoontje Brooklyn. Nu moet het model af en toe schipperen met haar aandacht, lezen we verder op haar Facebookpagina. Soms is het puzzelen met tijd en aandacht nu Brooklyn ook deel van de roedel is. Maar die twee samen, dat is puur plus puur. Onvoorwaardelijk. En vooral: priceless.

Andere BN'ers en hun huisdieren:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen