Aanbieding

grote kat met verzorger

Kefir lijkt wel een grote knuffel

© yuliyamnn - Instagram

Deze kat is ongeloofwaardig groot: de hele wereld staat versteld na het zien van deze beelden (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Van Maine Coon raskatten weten we dat ze heel groot kunnen worden. De Russische Maine Coon Kefir is intussen een absolute sociale mediahit.

Maine Coon Kefir laat alle monden openvallen van verbazing. Deze prachtige witte schoonheid is indrukwekkend van binnen én buiten. "Hij heeft zelfs zijn eigen stoel. Hij zit net als een man. Daarom zien we hem als een volwaardig lid van de familie!" 

Eigen stoel aan eettafel

Toen Kefir bij Yuliya Minina arriveerde in het huis in Stary Oskol, Rusland, was het nog een schattige kitten. Zo'n twee jaar later weegt hij ongeveer 14 kilogram. Vanaf de eerste dag is iedereen dol op hem, herrinert Yuliya zich. "Mijn kinderen hebben de kat zo'n grappige naam gegeven vanwege de kleur" vertelde Yuliya tegen de website 'Cats'. Intussen is de Maine Coon letterlijk hun allessie, vertelde Yuliya verder. "In feite is onze kat alleen qua uiterlijk een beetje grof. Maar in feite zeer bescheiden en aanhankelijk! Hij is vaak beledigd, als een kind, als we hem van de keukentafel verjagen. Hij ligt trouwens heel graag op tafel, en ook graag op mij. Maar omdat hij erg zwaar is, moeten we hem verplaatsen, Een ander kenmerk van Kefir is dat hij graag met ons aan tafel eet. Hij heeft zelfs zijn eigen stoel. Hij zit net als een man. Daarom zien we hem als een volwaardig lid van de familie! En dit familielid heeft zo zijn eetvoorkeuren, vertelde Yuliya aan 'Boredpanda': "Vanaf het begin weigert hij droogvoer. Mijnheer belieft alleen vlees en natuurlijk voer".  

Kat of hond

Kefir is een opvallende verschijning, merkt Yuliya. "Absoluut iedereen die Kefir voor het eerst ziet, denkt dat het geen kat is, maar een hond" zo zei ze tegen 'Cats'. "Het ziet er vooral grappig uit als ik met hem wandel. Vorig jaar hebben we een tuigje (riem) gekregen om mee te wandelen en we vinden het heerlijk om met hem te wandelen! Daarom zijn we nog niet van plan een hond te nemen... Kefir vervangt voor ons zowel een hond als een kat"

Andere leuke video's:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen