Aanbieding

hond met kop op stoel

Deze zwerfhond is een Twitter-sensatie geworden

© Twitter / Lomitos Suavecitos

Deze zwerfhond legt altijd zijn kop op de stoel: alleen echte dierenliefhebbers begrijpen waarom

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Alleen echte dierenliefhebbers weten waarom een ​​zwerfhond zich zo gedraagt. Ben jij een van hen?

Helaas zijn er nog steeds veel honden op de wereld zonder thuis. De aanblik van verdwaalde viervoeters in veel landen is niets nieuws. Voor deze dieren is elke dag een gevecht om te overleven.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze naar verschillende middelen grijpen om in ieder geval een moment aandacht te krijgen. Net als dit lieve hondje, de held van Twitter.

Ongewoon gedrag

Deze zwerfhond is een Twitter-sensatie geworden vanwege zijn ongewone gedrag. De arme viervoeter legt altijd zijn kop op de stoel en kijkt de gasten diep in de ogen.

Op deze manier probeert de hond de aandacht te trekken van mensen die aan tafels zitten in restauranttuinen. Hij hoopt dat hij op deze manier misschien op zijn minst een moment van tederheid en wat lekkers krijgt.

Sommige mensen hebben echt medelijden met de hond en bieden hem eten aan. En sommige niet. Vervolgens wordt de hond teruggestuurd met een lege maag.
 
We hopen dat er iemand is die van hem houdt zoals hij is en hem een ​​warm thuis geeft waar de hond nooit meer om eten hoeft te bedelen.

Ander dierennieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen