Aanbieding

Mini ezel en hond

Ze zijn voor elkaar gemaakt.

© The Dodo / Facebook

Waanzinnig: Collie-pup slaagt erin om het meest chaotische dier op de boerderij te kalmeren (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Molly is een mini-ezel die ervan houdt om de andere dieren op de ranch op te jagen, behalve een speciaal dier genaamd Pete, die al snel haar BFF wordt.

De Raventree Ranch heeft een eigen Instagram-pagina die alle avonturen van de dieren volgt. Maar er is een bepaald dier dat ieders hart heeft veroverd, Molly.

Een mini-ezel met een grote persoonlijkheid

Molly is een wervelwind van energie die ervan houdt om rond te stuiteren op de ranch waar ze woont, de andere dieren op te jagen en hun persoonlijke ruimte binnen te dringen.

Hoewel ze het goed bedoelt, en de andere dieren van haar lijken te houden, krijgen ze genoeg van haar capriolen en zullen ze duidelijk maken dat ze genoeg hebben van haar gekke gedrag. Dat wil zeggen, alle dieren behalve Pete.

Ezels en honden kunnen meestal niet met elkaar overweg, maar Molly en Pete, een Border Collie, hebben een onbreekbare band gevormd. Terwijl Molly bij de andere dieren terechtkomt, gedraagt ze zich niet zo bij Pete. En als ze dichterbij Pete komt, vindt hij het helemaal niet erg. Hij lijkt zelfs te genieten van Molly's chaotische gedrag.

Molly en Pete zijn BFF's

Ze zal zich een weg banen naar het huis van de verzorger van de boerderij via de hondendeur, terwijl ze door het huis stampt en ze probeert de planten op te eten. Terug op de ranch zal ze rondrennen, om de rust van iedereen verstoren terwijl ze hun aandacht probeert te trekken.

Bekijk hier de beelden:

Maar als ze bij haar maatje Pete is, is ze minder chaotisch. Ze volgt hem graag terwijl hij de andere dieren controleert, met zijn stokken speelt of een duik neemt. Ze wil gewoon betrokken zijn bij wat hij ook doet. En bijkomend voordeel is dat geen van beiden om persoonlijke ruimte geeft.

Ze zijn voor elkaar gemaakt.

Meer leuke hondenvideo's:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen