Aanbieding

Baby ontmoet pup

Dit is ongetwijfeld nog maar het begin van een geweldige relatie tussen de twee.

© Bernd van den Bos / YouTube

Baby's schattige reactie op blaffende Berner Sennen pup brengt tranen in ieders ogen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een meisje en een kleine pup kunnen hun enthousiasme niet bedwingen als ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Gelukkig voor ons werd het hartverwarmende moment op video vastgelegd.

Het introduceren van een nieuwe pup aan een baby kan een beetje een beetje onwennig zijn. Meestal zijn honden erg enthousiast over het ontmoeten van een nieuwe toevoeging aan het gezin.

In deze online gedeelde video besloten ouders van een klein meisje dat het het juiste moment was om hun 10 maanden oude baby kennis te laten maken met een 10 weken oude Berner Sennenhond-puppy.

Liefde op het eerste gezicht

Terwijl de 2 tegenover elkaar zitten, is het vrij duidelijk dat ze beiden dol enthousiast zijn over de ontmoeting. 

Het lieve kleine meisje kan haar ogen niet geloven als ze naar de hond voor haar kijkt. Kijkend naar de schattige pup met grote ogen en open mond, begint de baby te giechelen als de pup begint te blaffen. Hoe meer de pup blaft, hoe groter de glimlach op het gezicht van het kleine meisje.

Beste vrienden

Hoewel het lijkt alsof de puppy blaft om de aandacht van de baby te trekken, lijkt de baby het geluid niet erg te vinden en wiebelt vrolijk met haar vingers en tenen.

Het lijkt erop alsof ze hun eigen taal eropna houden. Dit is ongetwijfeld nog maar het begin van een geweldige relatie tussen de twee.

Bekijk hier de schattige video:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen