Aanbieding

labrador pup slaapt

Een schattige labrador pup ligt te slapen

© Okeanas / Shutterstock

Man koopt Labrador: een paar dagen later ontdekt hij dat hij een heel ander ras in huis heeft

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De pup was pas een week thuis voordat hij weer in het asiel belandde waar de ontdekking werd gedaan. 

Een man werd direct verliefd op een Labrador pup die hij in een asiel opzocht. Een week later kwam dezelfde man de pup weer terugbrengen bij het asiel. 

Toen de mensen van het asiel meer over de zaak hoorden waren ze sprakeloos, aldus Wamiz Duitsland, het land waar dit voorval zich afspeelde. 

Vanaf het eerste moment dat ze de pup zagen was het al wel duidelijk dat er iets vreemds aan de hand was met de pup. En naarmate hij ouder werd, werd steeds duidelijker dat er iets niet helemaal in orde bleek te zijn. Uiteindelijk drong het ook in het asiel door. Het was helemaal geen labrador, maar een Kangal. Of in ieder geval een kangal-kruising. 

Alles over het ras: de Labrador

Klausi: een labrador die geen labrador is

Naar alle waarschijnlijkheid was Klausi gekocht van een illegale fokker, die de koper simpelweg had opgelicht. 

In plaats van de vriendelijke en speelse Labrador die hij verwachtte, kreeg de man een echt Kangal-ras - ook bekend als een Anatolische herder - of op zijn minst een kruising van dit ras, dat erg territoriaal is en door ervaren mensen gefokt zou moeten worden.

Alles over het ras: de Kangal

Maar het geluk lachte kleine Klausi toe. Sinds september woont hij op een boerderij op het platteland en is hij gelukkiger dan ooit! Op deze plek woont hij met honden en katten en helpt hij bij het verzorgen van de andere dieren en waakt hij over alles.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen