Aanbieding

Foto van de kat die gedrogeerd werd door het eten van brownies in Paraguay op TikTok

Foto van gedrogeerde kat

© @rot4moises / TikTok

Bad trip: kat eet spacecake en het internet is woedend (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een video van een kat die is gedrogeerd door het eten van spacecake is viraal gegaan. Door alle kritiek die ontstond moest de verzorger wel met tekst en uitleg komen.

Het is een bizar verhaal. Een kat ging viraal op TikTok omdat ze marihuana-brownies had gegeten. Althans, zo had de verzorger het aanvankelijk verteld in een video die hij op TikTok had geüpload. “Ik had marihuana-brownies gekregen. Ze lagen hier”, zei gebruiker @rot4moises, wijzend naar een lege tafel in zijn huis. Vervolgens is zijn kat te zien die in een vreselijke staat lijkt te verkeren. Volgens zijn verhaal kwam dit omdat deze de brownies had opgegeten.

Aangifte van dierenmishandeling

Verschillende gebruikers reageerden met humor, maar anderen met verontwaardiging toen ze de video zagen. Zo erg zelfs dat verschillende verenigingen na het zoeken naar de ware identiteit van de tiktokker hem bij de autoriteiten hebben aangegeven wegens dierenmishandeling. 

 

Bekijk ook: Hoe goed zijn jouw ogen? Alleen de allerscherpste kunnen de zesde kat op deze foto vinden!

 

Toch niet waar

De verzorger van de kat moest met een verklaring komen in een nieuwe video om de situatie te verduidelijken en misverstanden uit de wereld te helpen.
"De kat heeft eigenlijk nooit brownies gegeten, en de kat was dus niet high", zei hij. "Terwijl ik aan het opnemen was, kwam het in me op om te zeggen dat de kat een marihuana-brownie had gegeten."

De verzorger heeft de kat uiteindelijk meegenomen naar de dierenarts om erachter te komen waarom het dier zo'n gezicht trok. Volgens de dierenarts kwam dit mogelijk doordat de kat had gevochten met een andere kat. De video leverde meer dan 34 miljoen views op. De kat is gezond en gelukkig, zo concludeerde de Tiktokker. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen