Aanbieding

Hond gaat op in zijn omgeving

De hond gaat volledig op in de omgevng

© 7 News Perth / Facebook

Er zit een hond verstopt in deze foto: alleen de slimste mensen zien hem meteen!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een vrouw deelde een foto van haar hond die perfect opgaat in zijn omgeving, waardoor hij niet makkelijk te vinden is. Zie jij 'm in minder dan 10 seconden?

Christina Suvo is de maker van deze foto en de vrouw die het internet momenteel in haar greep houdt. 

Het begon allemaal toen ze haar keuken binnenliep en per ongeluk op haar zwarte hond stapte, zonder dat ze wist waar hij was. 

Een echte kameleon

Toen ze zich realiseerde hoe perfect verborgen hij was, besloot ze een foto te maken en haar verbazing met de wereld te delen. 

Het beeld ging meteen viraal. Veel mensen begonnen direct te gissen naar waar de hond zich bevond. Sommigen dachten dat het een soort 1-april grap was, en dat er helemaal geen hond was, maar ze hadden het mis. Sommigen dachten dat de hond misschien op een foto op de koelkast stond, maar ook zij hadden het mis. Sommigen dachten dat hij zich achter de deur verstopte, of in de buurt van de kast, maar hoe hard men ook zocht, niemand kon deze zogenaamde hond vinden.

Christina moest uiteindelijk een einde maken aan de pijn van mensen die de hond tevergeefs zochten en onthullen waar de hond zich verstopt had. Dus SPOILER ALERT - als je nog steeds op zoek bent naar de hond, lees dan niet verder, we staan op het punt de locatie te onthullen. 

En het juiste antwoord is...

De hond in kwestie is eigenlijk een zwarte labrador, geeft je dat al een hint?

Als je 'm echt niet kunt vinden, bekijk dan onderstaande foto. De pup ligt op het keukenkleed, perfect opgaand in de donkere kleuren. Ook al weten we het antwoord op dit raadsel, het is nog steeds moeilijk om de hond te spotten. Als je heel goed kijkt kun je zijn roze tong opmerken, maar dat is het wel zo'n beetje. 

Chapeau voor de hond! Die heeft ons allemaal voor de gek gehouden. 

Dog hides in plain sight

©7Perth-Facebook
 
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen