Aanbieding

Deze foto maakt miljoenen mensen gek! Wat zie jij?

Teckel of handtas? dog-wow

Teckel of handtas?

© Twitter @Hannah Murphy

Sinds 2017 vragen miljoenen mensen over de hele wereld zich af wie of wat er naast deze vrouw op de grond ligt. Is het een Teckel of een tas?

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

In 2017 verscheen deze foto voor het eerst op internet. Sindsdien zorgt deze voor veel onenigheid onder mensen. Een optische illusie die verdeeldheid zaait. .Laat de foto een schattige teckel zien die onder een stoel ligt te slapen of een handtas die op de grond ligt? Wij hebben het antwoord!

Teckel of handtas?

Hannah Murphy was degene die op haar Twitter-account drie foto's deelde die in een restaurant waren genomen, met een onderschrift dat de virale discussie online aanwakkerde: "Mijn moeder lachte en zei dat ik naar deze schattige slapende teckel moest kijken, maar ik keek naar een handtasje."

Terwijl Hannah alleen een tasje zag, was haar moeder overtuigd dat ze een teckel zag. Wat denk jij? Of liever, wat zie je? 👇👇

 Van een afstandje lijkt het erop dat tussen de poten van de stoel een schattig en mollig teckeltje rust. Maar als je dichterbij het scherm komt zie je dat de vermeende riem van de viervoeter het handvat is van een tas die dezelfde kleur heeft als de bruine vacht die kenmerkend is voor dit ras. 

Zag jij een puppy? Geen zorgen, je bent niet de enige. Miljoenen mensen blijven volhouden dat er een lieve teckel ligt. We moeten toegeven: dat is natuurlijk ook veel leuker om naar te kijken! 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen