Aanbieding

Vader slaat baby: de reactie van de kat is zorgt voor kippenvel (video)

vader wiegt een baby cat-wow

De video, die op Youtube is geplaatst, heeft duizenden mensen sprakeloos achter gelaten. De kat laat duidelijk zien wie thuis de baas is. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Katten blijven de wereld verbazen. De kat die in dit verhaal schittert, wil zijn macht tonen en gaat zonder angst op zijn verzorger af. 

Het begint allemaal wanneer de man naar zijn baby kijkt. De baby ligt in de wieg die rustig op en neer schommelt wanneer hij plotseling begint te huilen. De vader doet net alsof hij de baby slaat. In een poging de kat te provoceren doet de man meerdere keren net alsof hij de baby slaat. 

Beschermingsinstinct

Zonder aarzelen komt de kat in actie en grijpt direct in.

De kat denkt dat de man de baby mishandelt heeft

Zoals te zien is in de video, verleidt de vader de kat om te kijken hoe deze reageert. De man slaat dus met zijn hand op de wieg, maar raakt de baby nooit aan. De beweging en het geluid doen de kat echter anders vermoeden waarop de kat zich direct op zijn verzorger stort en hem met zijn poten tot stoppen dwingt.

gato mirando los pies de un bebe
Het is duidelijk dat er een bijzonder band kan ontstaan tussen katten en baby's
© Aprilante / Shutterstock

We kunnen niet met zekerheid zeggen of deze kat de baby bij daadwerkelijk huiselijk geweld wel zou kunnen redden, maar hij toont in ieder geval een geweldig beschermend instinct om zo de kleine in veiligheid te brengen. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen