Aanbieding

Puppy krijgt woedeaanval

Deze boze bulldog pup doet vele harten smelten

© nattyf20 / Youtube

Puppy kijkt naar de bank en heeft maar één doel: het volume harder zetten! (Video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Waar een wil is, is een weg, dacht deze Bulldog puppy. Meestal zijn woedeaanvallen niet om te lachen.. maar deze willen we je niet onthouden!

Of ze op de bank mogen of niet, veel puppy's trekken zich er weinig van aan. En neem het de jonge honden eens kwalijk. Stel dat je de keuze hebt tussen ploffen op een comfortabele, zachte bank of uitrusten op een ijskoude, harde vloer? En trouwens: als de andere huisgenoten op de bank mogen hangen, is het voor hen toch ook oké? 

Sommige mensen liggen zelf ook graag op bank met de hond. Maar voor degenen die daar minder voor voelen is het een hele klus om ze van de bank te houden. Intelligent als ze zijn wéten puppy's dat het mandje ergens anders ligt, maar ze wachten gewoon hun kans af en springen op de nieuwe tweezitter bij elke kans die zich voordoet. Ach, en anders is daar de verleidingstactiek: een lief snoetje op zetten en kwispelen totdat ze hun zin krijgen. 

Bulldog krijgt driftbui

Er was eens een schattige Bulldog puppy die wist hoe het moest, maar te korte pootjes had om zonder hulp op de bank te springen. Maar de doorzetter liet zich niet van de wijs brengen. Bovendien wist het met een lief snoetje iedereen te bekoren. 

Dus als de verzorger 'nee' zegt, dan raakt deze puppy daar niet van onder de indruk. Het moest en zou op de bank, wat er ook gebeurde. En op een goede dag zal het lukken, stiekem, als er niemand thuis is. 

Onderstaande video laat niet alleen zien hoe schattig Bulldog puppies zijn, het laat ook horen hoe grappig en vreemd ze kunnen blaffen en janken.  Dit is iets wat je zelf moet horen, dus, als je zin hebt in iets leuks en liefs, kijk! 

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen